حجت الاسلام والمسلمین مرتضی ادیب یزدی با اشاره به ویژگی های شخصیتی طلبه بسیجی شهید آرمان علیوردی اظهار کرد: شهید واقعا تاریخ ساز است. اصلا شهید یعنی بن بست شکن است و موجبات تنبه و آگاهی آحاد امت را ایجاد می کند. شهید عنصری است که ابهامات و ایهام ها را بر طرف می کند. نور بصیرت را بر قلب افراد جامعه می تاباند. واقعا شهید علیوردی عزیز از مصادیق واقعی بصیرت آفرینی در جامعه بهت زده و شگفت زده در آن موقع حساس تاریخی بود.
وی افزود: شهید علیوردی خصوصیات جانانه ای داشت. بزرگترین توانمندی او حفظ نفس و زبان و متعلقات معنوی بود که با تمام وجود به آن مقدساتی که به آن ها علاقه و اعتقاد داشت و تحت شکنجه های جسمی اراذل کوچکترین جسارتی نکرد. آن چیز عجیبی است که یک فرد جوان با وجود شکنجه های منافقین دست از ولایت برنداشت و بلکه برعکس در لحظات آخر در مقام مدافع ولایت و مانند حُجر بن عَدی تاریخ ساز شد.
دبیر جامعه مبلغین تهران ادامه داد: شهید علیوردی مانند حجر بن عدی که در لحظات آخر عمر خود که تحت بدترین شکنجه های دشمن امیرالمومنین علیه السلام شکنجه شد و حاضر به جسارت به مولا نشد و برعکس به جای جسارت شروع به مدح و ثنای حضرت کرد، در این زمانه نیز شهید آرمان عزیز هم در لحظات آخر عمر شریف و تحت شکنجه های منافقین و اراذل و اوباش دست از ولایت برنداشت و جواب دندان شکنانه ای به دشمنان ولایت داد.
وی با تأکید بر اینکه در مواقع حساس باید جامعه را از شک و شبهه نجات داد، گفت: حسن عاقبت بخیری در لحظات آخر عمر انسان معلوم می شود و شهید علیوردی با این اقدام خود بهترین عاقبت را برای خود رقم زد. آرمان عزیز با این اقدام خود تنبه و بصیرتی در جامعه ایجاد که کمتر کسی می توانست به این نحو جامعه را هدایت کند. آرمان عزیز در آن مقطع تاریخی بسیاری از افراد را از شک و شبهه نجات داد. سلام و درود بر این شهید و دامن پاکی که این شهید را تربیت داده است.
حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی با بیان اینکه شهدا و بخصوص شهید علیوردی می توانند چراغ هدایت جامعه بشری باشند، تأکید کرد: شهدای اسلام و انقلاب و شهید علیوردی می توانند بهترین سرمشق برای عموم جوانان عزیز باشند. جوانان باید در مقاطع تاریخی بتوانند مانند این شهید بدرخشند و بصیرت کافی برای عبور از فتنه ها را داشته باشند.
دبیر جامعه مبلغین تهران در پایان توصیه ای هم به طلاب داشت و بیان کرد: طلاب بدانند مسیر طلبگی را با شک و شبهه و اگر و اما طی نکنند. مسیر مسیر ایقان و یقین و شرف و بزرگواری و عزتمداری است. طلاب عزیز اولین اموری را که باید احراز و به خودشان مُنضم کنند یقین داشتن مسیر طلبگی و اجتهاد است. این مسیر مسیر جاودانگی و سعادت است که نمونه این مسیر شهید علیوردی عزیز است.
نظر شما